Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім

На підприємстві сім структурних підрозділів. Керівник кондитерського цеху, цеху халви та майонезного цеху через виробничу потребу тимчасово переміщує працівників із цеху в цех (варника майонезного цеху в цех халви пакувати продукцію (пакувальник)). Як правильно оформити це переміщення? Наказ по підприємству, первинний інструктаж, стажування, перевірка знань, допуск до самостійної роботи наказом по підприємству? Через декілька днів пакувальник знову стає варником – потрібна та сама процедура?

На запитання відповідає
Грицай Юрій Володимирович,
начальник відділу охорони праці

Якщо запитання трактовано правильно, то на вказаному підприємстві працівники мають дві спеціальності та переміщуються в межах підприємства на інше робоче місце. В іншому випадку доручати роботу працівнику не за професією законодавством заборонено.

Дуже багато залежить від того, який трудовий…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ