Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім
Зміни законодавства
09.08.2021
Внесено зміни до Порядку погодження та оформлення маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів

МВС наказом від 14.07.2021 № 548 внесло зміни до Порядку погодження та оформлення маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів

Зокрема, змінами уточнено, що у разі відповідності документів, наданих перевізником або його уповноваженою особою для отримання погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів,  інформації щодо вказаних транспортних засобів та відповідальних за перевезення осіб у єдиній інформаційній системі МВС та внесення перевізником плати за оформлення такого погодження підрозділ поліції видає погодження маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів у строк не пізніше ніж 10 робочих днів з дати надходження заяви та документів, що додаються до заяви. 

Підрозділи поліції формують погодження маршрутів руху транспортних засобів під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів у єдиній інформаційній системі МВС.  

Крім того, внесено зміни до Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, якими уточнено, що при перевезенні небезпечних вантажів має бути погодження маршруту руху, видане уповноваженим підрозділом поліції в паперовій або за наявності технічної можливості в електронній формі. 

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції  03 серпня 2021 р. за № 1001/36623 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН