25.05.2023
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ директора _____________
___________ № _______
Інструкція з охорони праці
шеф-кухаря
І. Загальні положення
1.1. Інструкція з охорони праці для шеф-кухара встановлює вимоги безпеки під час виконання ним посадових обов’язків.
1.2. Інструкція з охорони праці для шеф-кухарая розроблена на виконання вимог абзацу другого статті 13 Закону України «Про охорону праці», з урахуванням вимог НПАОП 0.00-6.03-93 «Порядок опрацювання і затвердження роботодавцем нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві», НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»,…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу