На підприємстві сім структурних підрозділів. Керівник кондитерського цеху, цеху халви та майонезного цеху через виробничу потребу тимчасово переміщує працівників із цеху в цех (варника майонезного цеху в цех халви пакувати продукцію (пакувальник)). Як правильно оформити це переміщення? Наказ по підприємству, первинний інструктаж, стажування, перевірка знань, допуск до самостійної роботи наказом по підприємству? Через декілька днів пакувальник знову стає варником – потрібна та сама процедура?
Якщо запитання трактовано правильно, то на вказаному підприємстві працівники мають дві спеціальності та переміщуються в межах підприємства на інше робоче місце. В іншому випадку доручати роботу працівнику не за професією законодавством заборонено.
Дуже багато залежить від того, який трудовий…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу