Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім
Затверджена примірна
01.05.2023

Об'єднання підприємств хлібопекарської

промисловості

«УКРХЛІБПРОМ»

ПРИМІРНА   ІНСТРУКЦІЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

для різальника харчової продукції

м. Київ

 

 

 

УЗГОДЖЕНО

Національний науково-дослідний інститут охорони праці (ННДІОП)

15.05.2001 р.

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ об'єднання "Укрхлібпром"

24.05.2001 р.   № 5

ПІ 1.8.11-118-2001

ПРИМІРНА   ІНСТРУКЦІЯ З ОХОРОНИ

ПРАЦІ

для різальника харчової продукції

 

м. Київ

1   ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Ця   інструкція   встановлює   вимот   з   охорони   праці   для різальника харчової продукції (далі  різальника)і  призначена для навчання   методам безпечної роботи і дотриманню вимог охорони праці.

Різальник постійно…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу

КупитиОтримати демодоступ