Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім

Чи потрібно працівниці за професією «прибиральниця службових приміщень», яка робить прибирання у приміщенні їдальні підприємства не харчової промисловості, проходити медичні огляди згідно з наказом МОЗ України № 280?

На запитання відповідає
Ткачівська Ольга Василівна,
начальник відділу з питань гігієни та експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області

Коментар редактора

Відповідно до статті 1 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» їдальня також відноситься до закладів громадського харчування.

Важливо зазначити, що віднесення до закладів саме громадського харчування не залежить від місця

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ