Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Розслідування нещасних випадків, професійних захворювань і аварій
Вогневі роботи
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Підготовка до перевірок Держпрацею
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Системи вентиляції
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Звітність
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Анонім
Примірна
05.07.2021

____________________________________________________________

(повне найменування підприємства із зазначенням підпорядкованості)

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ  _______________________

             (посада роботодавця і

_____________________________

найменування підприємства)

_________________  № _________

   (число, місяць, рік)

 

 

ІНСТРУКЦІЯ

З ОХОРОНИ ПРАЦІ № __________

ОПЕРАТОРА ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ МЯСА І РИБИ

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Інструкція з охорони праці оператора технологічного обладнання мяса і риби встановлює вимоги безпеки під час виконання ним посадових обов’язків.

1.2. Інструкція з охорони праці оператора…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ