Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім
27.11.2024

_____________________________________________________________________ 
(повне найменування підприємства із зазначенням підпорядкованості) 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО: 

Наказ _______________________ 

                      (посада роботодавця і

_________________________________

                      найменування підприємства)

_____________________ № ______ 

             (число, місяць, рік) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інструкція з охорони праці № ______ 
для оператора лінії у виробництві харчової продукції (обробка гороху)

 

1. Загальні положення

1.1. Ця інструкція встановлює вимоги з охорони праці для оператора лінії у виробництві харчової продукції (обробка гороху).

1.2. В…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ