Як правильно організувати медогляд за наказом МОЗ № 280? Чи потрібно надавати поіменні списки працівників, які працюють в харчовій промисловості? В яку організацію, яка послідовність дій та яку документацію потрібно підготувати? Цим питанням займається Держпродспоживслужба чи Управління держпраці та лікар з гігієни праці?

На запитання відповідає
Ткачівська Ольга Василівна,
начальник відділу з питань гігієни та експертизи умов праці Управління Держпраці в Івано-Франківській області
Метою проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів є запобігання розповсюдженню інфекційних та небезпечних захворювань, динамічне спостереження за станом здоров'я працюючого населення.
В наказі МОЗ "Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демодоступу