Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім
18.07.2023
 

ЗАТВЕРДЖЕНО 

Наказ директора ___________________

_____________ № ____________________

 

 

 

 

 

 

ІНСТРУКЦІЯ

щодо поводження працівників харчового підприємства
у разі оголошення повітряної тривоги

 

1. Загальні положення

1.1. У цій Інструкції визначено дії посадових осіб та виробничого персоналу суб’єктів господарювання харчового підприємства у випадку оголошення повітряної тривоги.

1.2. Інструкція щодо поводження у випадку оголошення повітряної тривоги для харчового підприємства розроблена на виконання вимог Кодексу цивільного захисту…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ