Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Розслідування нещасних випадків, професійних захворювань і аварій
Вогневі роботи
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Підготовка до перевірок Держпрацею
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Системи вентиляції
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Звітність
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Анонім
Примірна
09.05.2022
  ЗАТВЕРДЖЕНО
  Наказ директора 
  _______________________________
  _____________ № ______________

 

 

 

 

 

 

ІНСТРУКЦІЯ

щодо поводження працівників харчового підприємства
у разі оголошення повітряної тривоги

 

1. Загальні положення

1.1. У цій Інструкції визначено дії посадових осіб та виробничого персоналу суб’єктів господарювання харчового підприємства у випадку оголошення повітряної тривоги.

1.2. Інструкція щодо поводження у випадку оголошення повітряної тривоги для харчового підприємства розроблена на виконання вимог Кодексу цивільного…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ