Онлайн-консультант інженера з охорони праці
Фільтр:
Всі
Атестація робочих місць
Будівництво
Нещасні випадки, профзахворювання та аварії
Електробезпека
Засоби індивідуального захисту
Перевірки Держпраці
Медичні огляди
Навчання та інструктажі
Пожежна безпека
Роботи на висоті
Сільське господарство
Система управління охороною праці (СУОП)
Транспорт
Цивільний захист та техногенна безпека
Інші
Розроблення документації
Роботи підвищеної небезпеки
Дозвільна документація
Домедична допомога
Пільги та компенсації
Ризик-менеджмент
Охорона праці в офісі
Регулювання праці окремих категорій працівників
Умови праці та відпочинку
Анонім
06.11.2021
Безоплатне надання молока або інших рівноцінних харчових: правова колізія та виробничі реалії
Чернетенко Ольга Андріївна,
експерт з питань умов праці та атестації робочих місць

Молоко видають працівникам для зміцнення здоров’я і попередження професійних захворювань. Вживання молока підвищує опірність організму до дії токсичних речовин та фізичних факторів, які викликають порушення функції печінки, білкового і мінерального обміну, подразнення слизових оболонок верхніх дихальних шляхів. Молоко нормалізує обмінні процеси і функції організму, сприяє швидшому відновленню нормальної діяльності всіх систем життєзабезпечення людини.

 

Правова колізія та практичні питання

Безоплатне надання молока або інших рівноцінних харчових продуктів…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ