06.11.2021
Безоплатне надання молока або інших рівноцінних харчових: правова колізія та виробничі реалії
Чернетенко Ольга Андріївна,
експерт з питань умов праці та атестації робочих місць
Молоко видають працівникам для зміцнення здоров’я і попередження професійних захворювань. Вживання молока підвищує опірність організму до дії токсичних речовин та фізичних факторів, які викликають порушення функції печінки, білкового і мінерального обміну, подразнення слизових оболонок верхніх дихальних шляхів. Молоко нормалізує обмінні процеси і функції організму, сприяє швидшому відновленню нормальної діяльності всіх систем життєзабезпечення людини.
Правова колізія та практичні питання
Безоплатне надання молока або інших рівноцінних харчових продуктів…
Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу
На цю тему
12.01.2024
Звітність з охорони праці за формою № 1-ПВ
24.05.2023
Пенсії за віком на пільгових умовах